Traktordriving

Today dagen har varit fullsmockad med traktordriving. Har kört fram och tillbaka med vedkorgar och skopor och allt möjligt. Och så passade jag på att köra bilen lite, några meter. Men det räknas.

Jag har även motionerat hunden, först fick hon leka lite här hemma sedan gick jag ut med henne på en promenad. Det tyckte hon var roligt.

Har inte ridit något idag. Fick så ont i knäet efter jag varit ute och gått. Det får vara tills imorgon och på måndag.

Har även dammsugit mitt golv. Pussel campade där tillfälligt och skvätte ner massa spån på mitt golv. Very not nice. Men nu är det rent och så slipper jag städa på ett tag.

Chiefen och jag har agerat datasupport idag. Gick väl sädår. Vi gjorde om en bärbar dator till en stationär, blev hur bra som helst.

Nu är det snart hockey igen. Sista matchen innan uppehållet inför LG hockey games. Det blir nog nice det hära tor jag. Vi har ju värvat nån hårboll och torkki. Det låter som toapapper. Kan nog bli bra.
Allmänt | | Kommentera |

Another weekend

Japp så var det helg igen och nu är jag tillbaka i skogen.

Imorse hade vi estetisk verksamhet, vi fick göra lineoleumtryck. Det var ganska roligt, men vi får väl se vad som kommer senare i kursen.

Drog sedan ner på stan på samhälsskunskapen, skulle på bibblan och göra något. Jag förstod aldrig riktigt varför men vi skulle kolla på böcker eller något. Det var inte direkt värt det. Men sen tog vi oss tillbaka och hade projekt och företagande. Där gjorde jag inte mycket heller men det fanns inte så mycket att göra.

Foppa till modo. Klart idag. Heja han. Det enda komiska, i onsdagens öa sa han något i stil med att om han skulle spela skulle det bli i nhl. Men så blev det inte. Haha. Very nice.

Nä nu måste jag ta igen mig.

so long
Allmänt | | Kommentera |

Horseshoing och töltlektion

Tidigare i veckan, tisdags närmare bestämt hade vi tappsko. Dock var vi bara två vilket resulterade i att vi fick följa med u på ridskolan. Där fick vi sedan prova att dra av en sko på Ohio. Min sko satt som berg.. Eller inte skon utan en söm, mne efter många om och men och kramp i benen lossnade den i alla fall. När båda skorna var av fixade Janne hovarna och spikade sedan fast skon med två söm innan jag fick spika fast resten. Det gick bra faktiskt, alla benen satt kvar och det blev som det skulle.

I går hade vi töltlektion på ridningen. Jag red Solei, reservation för stavfel, och hon var pigg/stressad som bara den. Men det var rätt roligt och det gick faktiskt bra att tölta. Innan vi fick börja rida fick vi se på när Helgi skodde en häst.

Träningsvärk har jag som bara den, mest efter skoningen, känns som att man bara vill sova. Men inte. Nu ska jag snart på gympa. Blä hur ska jag orka. Jag tror jag tar ett konditionspass och cyklar i en timme.

Senare ska jag ner på stan med syster och tittas omkring. Nu har jag samhällskunskap. Tråkigt. Det handlar om internationella konflikter.

Ikväll är det hockey, hemmahockey mot Timrå. Vi måste vinna, vi ska vinna, sådetså.

Nu måste jag fortsätta jobba, jag fick iallafall jobba själv den här gången, skönt.
Allmänt | | Kommentera |
Upp