So you think you can dance

Nu måste jag snart gå å lägga mig känner jag. Men först en liten resume av dagen.

Imorse tog jag och syster ut Molly och Métisse. Vi tog en lång promenad runt hela byn, ut en sväng på 352 och vi mötte en lastbil en bil och en bil med släp och hon brydde sig inte speciellt mycket. :)

Efter den promenaden på dryga en och en halv timme så kastade jag mig in i duschen sedan drog vi ner till city. När vi kom hem tog vi lite käk och sedan tog jag ut Shamir på en tur. Han var duktig han med, men tyckte det var jobbigt. Men så fick hon jobba ordentligt idag också. Inge spring idag inte, utan ordentligt samlad och snäll även när vi galopperade i det svåra varvet.

Nu blir det sängen som nästa anhalt, men först lite internet.

God natt
Allmänt | | Kommentera |

Hot hot hot stuff

Pjo. Klockan är halv nio och det är nog varmt ute ändå. Fast jag ska inte klaga, jag gillar det. Me and syster har nyss varit ute på en promenad med Molly och Métisse. Vi gick in till byn och tillbaka och varvade skritt med travsträckor. Plutten var så duktig, och sista biten fick hon dessutom galoppa bredvid mig och inte en enda dumhet :)

Hon börjar tappa mycket hår nu, nästan hela huvudet är nu grått, eller ja i alla fall översidan, och hennes päls börjar skina igenom vitt på ryggen.

Värsta dåligt. Det blir ingen fölbedömning i sundsvall i år. Vadå oflyt. Då blir det kanske skellefteå men där var det så skumt så om det är som förra året där blir det kanske Umeå även om hon inte får några officiella papper där. Snurrigt värre..

Jag är alldeles mjuk i benen. Vi har varit och staplat ved och jag cyklade på en alldeles för liten cykel, en 24 tum, som man dessutom inte får trampa minsta lilla bakåt på för då hoppar kedjan, med en handbroms som man knappast kan kalla broms. Snarare fartnedtagare. Inte speciellt bra med andra ord, det tog bra i början av backen, sen hade man en jädra bromssträcka. Drog man åt den så tog den hela tiden istället..

Undra om man kanske ska rida Shamir ikväll. Det borde jag göra men å andra sidan har de sprungit ganska mycket i backarna i den nya hagen, hum vi får väl se.

Nä nu blir det lite tvtittande.
Allmänt | | Kommentera |

Oversurprised guy

Igår bar det av till stan vid tolv, tur att det är ac  på bilen, annars hade man nog smält. Vi tog en sväng för att handla men inga gula borstar till Métisse hittade vi, eller jo en men det var en mankam och det räknas nästan inte. Och inte hittade jag några flipflops men å andra sidan hittade jag en supersalva.

På kvällen tog vi oss ner till hamnen och gick runt och filosoferade innan det var rixfm festival. Väldigt trevligt. Mina skor måste jag dock försöka gå in lite mer. Jag började få lite skavsår när vi var nere vid hamnen så jag klistrade på ett compeed sedan stod jag i princip still tills jag gick upp till rådhusparkingen men mördarskorna hade nött hål (!) på skavsårsplåstret. Hur gick det till? :O

Och Molly och Métisse har fått vila i två dagar i sträck nu. Shame on me. Men jag har faktiskt inte haft tid, men ikväll blir det andra bullar. Bara det vill bli lite svalare så ska de få komma ut på en promenad.  

Nä nu ska jag ut i solen.


Over and out

Allmänt | | Kommentera |
Upp