träningsvärk

Idag har jag ont i min rygg och på baksidan av mitt lår, diagonalt alltså. Höger lår och vänster rygg, om ni fattar. Det var ett tag sedan man staplade ved känner jag.

Vi tog några pallar idag med, två stycken närmare bestämt. Sen orkade jag inget mer. de två pallarna tog över 2 timmar, igår tog två pallar typ lite mer än en timme. Ja, jag behöver kanske inte förklara något närmare varför vi inte tog fler idag.

Istället tog jag mig en liten ridtur med Bestisen och Ludde som sällskap, Vi red en sväng runt dynggrubbevägen, jag passade på att äntligen kolla hur fort Bestis egentligen springer 1000 meter, enligt klockan som jag själv fick starta och stanna, inte det lättaste, blev det 1.39.12 tror jag.

Det blev ju lite knasigt där, för först stannade jag vid fjärde stolpen alltså 800m. Sen körde jag igång igen och travade de sista 200 då jag konfererat med Syster som också trodde att jag bara ridit fyra stycken. I vilket fall så gick det rätt bra, det är ju inte direkt slätt, vägen går ju lite uppåt hela tiden, plus att det blev kanske tre steg i galopp då hon bara var tuvngen att hoppa över en björkkvist som låg i vägen. Tänk då med lite bättre uthållighet, och en slät bana att springa på..

Nu ska jag ta det lugnt ett litet tag innan jag måste ut och rida lilla Molly en sväng. Hon behöver att någon som kan rida rider henne, just nu leker hon bara med nybörjarna på lektionerna.

Imorgon är det måndag, och tänka sig det är hockey :)

Heja Modo
Allmänt | | Kommentera |

Vedinstapling

Mina ögon är fulla med grus och små bitar av ved, inte skönt säger jag bara!

Vi har staplat ved som bara den idag, tog ett ryck innan lunch sen ett ryck efter. Det blev väl fem pallar, bara några kvar..

Jag har rakt inte hunnit någe mer idag, tänkte fota lite imorse när hästarna var på springhumör, emn när jag väl kom åt den när folket hade klivit upp kom jag på att jag hade slut batteri..

Tänkte ta ut en häst men det blev inget av det, det blev hockey istället. Alldes för trött för att orka rida ändå så.

Herregud nu blev det mål också. Shit jag måste koncentrera mig

Heja Modo!

Allmänt | | Kommentera |

Jajamen..

Imorse mockade jag innan jag tog Ludde på en liten ridtur. Han var så skitig så jag ides inte sadla, lpus att det började regna och jag ville inte rida i regn så. Det gick bra förtuom att det var llite halt ute på lägdan, han kan ju inte gå på ridbanan för han tycker det är för hårt när vi inte har något grus på den. I alla fall så har han jävligt hal rygg, plus att han har väldigt långa steg motför Bestis så det blev lite halt varje gång jag hade galopeprat då han inte kunde göra någon bra stop utan mer gick ner i "slängtrav". Men det gick bra det med..

Pinzan fick sig sedan en tur på agilitybanan, hon var taggad så det bara smällde om det. Hennes ben var stela som pinnar och hon trippade verkligen fram, sen när hon hade sprungit ett tag blev hon trött och orkade inte ens skälla på syster som kom med bilen.

Nu har jag kommit tillbaka från en tripp till stan, nu äre idol som gäller

Peace out!
Allmänt | | Kommentera |
Upp