very funny

Nu är äntligen allting klart inför tävlingen. Hela en vecka i förväg, det är nog rekord tror jag. Hade heldag igår så jag hann inte rapportera något men allting blev klart så det enda nu som fattas är att rengöra allt. Jag har lite att göra på tisdag känns det som..

Sen ska jag ta tag med mitt projektpresentation idag, det enda jag har kvar är att redigera lite filmer, inte bara det inte. Vi får väl se hur det går men förhoppningsvis är dom snälla med mig så kan jag börja skriva lite stödord och så och lära mig det så slipper jag improvisera.

regnigt och tråkigt ute är det, blubb för det, tur att man slipper vara ute förrän ikväll då.

Pirri har blivit så snygg, vi tog fram rakapparaten och rakade bort alla långa vinterhår som har stuckit ut på hans mage, kinder och ben och nu ser han ut som en helt ny häst. Det blir nog fler offer, men dom andra har "bara" på kinderna och under huvudet.

1 vecka kvar

Allmänt | | 2 kommentarer |

Happy

Vi som skulle hoppa idag, det blev inte riktigt så. Eller egentligen men vår lärare fick förhinder så vi la upp lite galoppbommar och två låga hinder istället och körde lite freestyle. Pirri gick jättebra, nu bröjar man kunna hjälpa honom taxera istället för att han hoppar av flera meter innan utan att man har en chans att säga till.

Sen blev inte direkt dagen sämre av att jag såg att mönstrena till tävlingen låg ute, happy! Dom ser superbra ut och nu längtar jag bara ännu mer till nästa lördag.

Bettan fick också komma ut och hoppa lite över galoppbommarna så nu har jag bara Métisse kvar. hon har för övrigt rullat sig 50-11 varv ute i leran så hon ser ut som ett potatisland. Skitbra.

Allmänt | | Kommentera |

the quiz

Hästarna blev rena till slut. Eller förlåt mig, inte rena, tillräckligt inte skitiga så man kunde lägga på en sadel. Tur tur tur att vi snart ska duscha hela bunten.

Förresten så tandläkarbesöket gick mucho goddas, inga lagningar här inte bara lite början på hål som jag har haft förut.

Imorgon blir det hoppning igen, vi får väl se vad Pirri är på för humör om han vill vara med fastän vi har den äckliga sadeln.

Nu måste jag verkligen rycka upp mig och göra min projektredovisning. Verkligen. Nu på en gång. Om en minut typ.


Allmänt | | Kommentera |
Upp