Crazy horse

Jösses, jag kommer att ha träningsvärk i mina armar imorgon kan jag lova. Vi som skulle ta en lugn uteritt på hästarna i eftermiddag fick oss en allt annat än lugn uteritt. Molly var förbannad redan innan vi for iväg och det med piggelinben blev till en bockandes sidepassande liten krupponny sist i ledet så fort vi började trava. Hon tänkte minsann inte ligga sist. Mitt i det tänket ramlade hon i en liten tankevurpa eftersom hon istället för att springa framåt stannade på stället och kruppade på, men ja hjärnan försvinner lite vid dessa tillfällen.

Fernando hade ungefär samma problem som Molly, dock var han inte sur från början men blev det längs vägen. Det hela slutade med att jag hoppade av mina vita springare som tillsammans med Bestis skötte sig fläckfritt för att hoppa upp på den röde icke så fläckfria springaren.

Ja vad ska man säga, Fernando visade upp mycket fina dressyrrörelser och även andra rörelser som jag inte vet vad dom klassas till för sport. Envis är han den rackaren, men vi tog oss hem utan att ha haft alltför många turer ner i diket, dit han för övrigt bara var tvungen att gå eftersom jag sa åt honom att inte gå så nära den kanten. Men jag är inte den som är den. Vill han plumsa omkring i snö så får han väl det.

Jag vet en som kommer att ha rejält med träningsvärk i sin bakkärra imorgon i alla fall..

Men innan vi var ute på denna händelserika tur var jag ute och fotade lite, inte så roligt när solen inte hinner upp för att lysa på oss vid den här tiden men det är ju bättre än ingenting.Allmänt | | Kommentera |

Äntligen

133 bal blev det idag och med tanke på tiden det tog innan vi ens hade kommit igång på grund av saker som jävlades tycker jag det var ett riktigt bra resultat. Det hade inte kunnat blivit så mycket bättre eftersom lastbilen blev fullpackad. Halt var det också men tur för oss så hade vi traktorn så vi kunde hjälpa till att dra fram lastbilen med när vi stod på lite fel ställen.

I alla fall kom vi hem runt typ 6 nån gång och vid sju masade jag mig ut till Métisse. Hon var blöt så jag orkade inte sadla men det gick ju fint i alla fall. Jag måste säga att det tar sig för det blir bara mer och mer lättstyrt för varje gång jag rider. Idag lyckades vi med att rida ryttarmärke 1 till och med, inte för att våra volter var runda men ändå, bromsen funkade, gasen funkade och hon har till och med greppat lite granna med det här att söka sig nedåt i traven.

Sen tog jag ut Ginzan och busade runt i snön med henne. Härligt tycker jag, härligt tyckte hon. Dock ville hon vara ute mycket längre så hon blev sur när vi gick in igen.

Allmänt | | Kommentera |

Work work work

Sverige vann på straffar mot schweiz i natt, göttigt. Lite onödigt att släppa iväg ledningen och ta det så långt men som sagt, jag är nöjd bara vi vinner. Nu gäller det dock att vi vinner mot slovakien när det nu blir, imorgon tror jag. Too bad att den matchen går på tian, men det överlever vi också tror jag.

Nu väntar det höbalning här, vi hade ju en plan, antingen bala torsdag, fredag eller nyårsafton och det verkar ju som att vädret är med oss idag så då kör vi på det.

Japp, så var det med det, kanske hinner jag rida en sväng ikväll, om jag inte är död när vi väl kommer tillbaka vill säga.Allmänt | | Kommentera |
Upp