Small problemas

Damn, jag hade inte räknat med att min mobilsladd skulle vara ute på vift. Jag som tänkte ladda över filmerna.

Jaja så går det när man ska vara på två ställen samtidigt. Det får helt enkelt vänta till ett annat bättre tillfälle. Typ onsdag eller nått.
Allmänt | | Kommentera |

Here we go again

Jösses, idag har jag hunnit med mycket. Som vanligt hehe.

Imorse mockade jag sen var vi in på byn och slängde massa återvinning. Sen fixade jag lite lunch till hästarna och käkade själv, busade lite med Bexi och klippte Ginzans klor, hjälpte till att byta till vinterdäck på släpvagnen och till slut hämtade jag in Métisse och gjorde iordning henne för en ridtur.

Hon var så duktig så, vi började öva lite mer på att flytta sig undan för skänklar och trava i lite mer avancerade rörelser än bara några steg rakt fram. Även om det var lite fyllkörning här och där var det inga större problemas. Jag filmade till och med en snutt så ni kan få se hur det är att sitta där ovanpå, dock ids jag inte tömma in den nu för jag hörde någon viska nått om middag.

Dessutom har jag en liten film på Bexi när hon leker med den pipande grodleksaken, den var ju väldigt läskig imorse men nu har hon kommit över det och försöker attackera den med sorkhopp. Mycket gulligt.

Allmänt | | Kommentera |

you can read all about it

Nu är det normaltid igen gott folk. Känns det bra? Själv tycker jag att det känns ganska bra faktiskt. Om den där jäkla snön bara skulle komma någon gång.

Métisse och jag har äntligen varit ute och ridit igen. Det var way to länge sen men det har ju kommit andra grejer ivägen hela tiden. Halta hästar till exempel. Anyways så var det lite instabilt, kanske lite mer än vanligt eftersom det var ett tag sen, dock tror jag mest det berodde på att hon lärt sig lite nya saker vilket ledde till att så fort jag stannade började hon rygga, flytta bakdel, flytta framdel, sidepass och skänkelvikning samtidigt som hon var tvungen att ha huvudet böjt mot mig så att jag skulle fatta att hon ville ha godiset.

Efter en två tre stycken halter insåg hon dock att det var lika bra att bara stå still och då gick det hela mycket bättre. Skrittade bara omkring i typ tio minuter, alltid bra med mjukstart, sen fick hon springa lös en stund och öva på galoppfattningar.

Nämen, nu är det ju slut på den här dagen också, så kan det gå.

Allmänt | | Kommentera |
Upp