Home again

Nu så, är jag hemma igen, har leverarat ett stycke klaskamrat till flygplatsen och även hunnit med att träna lite hundar. Som tur fick jag assistans av annan snäll klasskompis som kunde ta hand om Bexi medan jag "körde upp" några allmänlydnadsmoment. Tänkte att va fan och så tog jag både stoppkommando inkallande med störning och visitation även fast jag inte tränat de två förstnämnda speciellt mycket. Men bära eller brista säger dom ju och idag gick det vägen.

Lite seg på stoppkommandot, första gången stannade hon men nosade runt och hon var inte direkt påkopplad, men vi vände och gick åt andra hållet och provade igen men då hade hon sån fart att när jag sa kommandot hade hon redan sprungit iväg bakom en snödriva men sista gången var hon faktiskt i mitt synhåll när jag sa det och då stannade hon.

Inkallande med störning gick superbra, hon hade myror i fötterna men kom kutandes även om hon hade lika stor fart ut till hunden, människorna och människan som lekte med leksaken.

Visitationen gick också bra, med okänd person slingrade hon sig lite, men å andra sidan gjorde hon det med mig med, hon trodde att vi skulle klippa klorna..

Nu har vi inte mycket kvar på våran sån där lista, nått moment bara, kvarsittande med störning bland annat. Men det måste vi öva lite på först.

såhär fint var det imorse

och såhär ljust var det typ tio över fyra ikväll

Allmänt | | Kommentera |

Yes

Äntligen! Nu är jag klar med 22 instuderingsfrågor i djursjukvård och en hög i allmänlydnad. Eller egentligen har jag en sketen fråga kvar men jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den än så jag avvaktar lite.

Snart är det dags för mig att käka mat, idag blir det nog pizza om jag såg rätt i matlådan, mumma! Det blir till att göra en till av den för den var mumsig och väldigt enkel.

Efter det blir det till att se om man måste skotta bort lite snö bakom bilen och sen dra iväg till skolan och träna lite hund.

På återseende
Allmänt | | Kommentera |

Pluggdag

Härliga onsdag! Eftersom vi är så duktiga så har vi pluggdag på morgonen. Jag lägger mitt egentliga schemalagda jobb, dvs projektarbetet, åt sidan ett tag för att göra de två uppgifterna vi fick igår som ska vara klara efter lovet.

Det är lika bra så att man får vara ledig sen. Men nu, tillbaka till plugget så det blir klart någon gång.

yippie..

Allmänt | | Kommentera |
Upp