Jag ä int bitter

Helg gott folk!
 
Idag har vi krälat omrking i regn och lera och provat lägga på kedjor på lastbilen, det var en aningens blött men nyttigt att ha gjort kan man väl säga, efter några om och men gick det ändå helt okej tycker jag.
 
På grund av eller kanske tack vare det fick vi sluta lite tidigare än vanligt så jag var hemma i skogen relativt tidigt ändå.
 
Nog om det. Det ända som finns överallt här hemma just nu verkar vara typ is. Yey. Jag som tänkte att jag i helgen kanske skulle kunna ägna mig åt Métisse lite och jobba henne men ser det ut såhär blir det inget direkt gjort på det planet, på sin höjd nån promenad men då gäller det att jag kan stå på benen också. Dessutom är allt blött och slaskigt så det skulle inte förvåna mig om hennes fötter börjar gå åt fel håll igen. Det är jävlarimig typiskt, förra veckan besätmde jag mig för att inte sko förrän nästa omgång i april för jag tänkte att det nog kanske inte skulle bli så mycket slask tills dess, men det kunde man väl räknat ut att det skulle bli.
 
Fy fasiken för vår alltså, jag hatar det, hästarna börjar fälla, det är isigt och halt och när det inte är det så är det lerigt och slaskigt istället. Ena minuten är det kallt, i andra är det varmt och blåser gör det alldeles för ofta. Å så börjar fåglarna sjunga så glatt, håll käften liksom det är ingen som vill höra på det där förrän det blir torrt och varmt ute.
 
Jaja en sak är ju bra och det är ju att det blir ljusare i alla fall.
 
| | Kommentera |

psycho

Ha jag lyckades med mitt på förhand inte så svåra, men på mitten ändå rätt svåra, uppdrag. Nämligen att se ikapp två säsonger av Psych innan den 28 feb då säs 7 har premiär. Det började ju som sagt bra men sen har det blivit så mycket annat som jag har behövt göra så jag har inte haft tid men det lyckades ändå. Så nu är jag i fas och redo för premiären imorgon.
 
Idag har jag varit ute och kört på vägen, det gick väl, ganska bra ändå om jag får säga det själv. Vi kom ju fram helskinnade i alla fall.
 
För övrigt så är det blåsigt och slaskigt ute och det gör mig förbannad, skitväder, blåst framförallt, allt blir bara så mycket jobbigare när det blåser.
 
Men som tur har vi en tårta som måste ätas upp och ja vad kan fixa humöret om inte choklad?
 
 
| | Kommentera |

I'm moving on

Jaha så var det ett par dagar sen jag var här sist igen. Det har en naturlig förklaring som kallas mycket att göra.
 
I söndags spenderade jag min dag med att stå och stapla höbalar så nu har hästarna käk ett litet tag till.
 
Jag hann ju faktiskt ta in Metspöet en snabbis också för att kratsa ur hovarna och borsta lite och hon verkade glad över att få komma ut, även om jag vet att det är godiset hon vill ha så känns det bra att mötas av en gnäggning och en häst som kommer när man ropar.
 
Igår var det skola och ja idag med såklart dessutom några timmar längre än normalt, vi började nämligen 10 istället för 12. Å så fick vi tillbaka provet vi gjorde i måndags och det gick mycket bra. Visserligen var det här mycket lättare än förra men anyways, jag gillar när man har lite flyt helt enkelt.
 
Nä nu ska jag fortsätta min kväll med att käka lite tårta, awesome!
 
 
| | Kommentera |
Upp