Choklad är lösningen på allt

Ja jösses, nu mina vänner är det helg.
 
Imorse vaknade jag på dåligt humör, men det gick över efter ett tag och nu i eftermiddag blev jag på riktigt bra humör.
 
Vi fick köra omkring runt massa koner idag, tre stationer var utställt efter vägen, på ett ställe sidoförflyttning som den vi gjorde för några dagar sedan, men nu med två koner till åt andra hållet så först höger sen tillbaka till vänster.
 
Sen hade vi en backningsgrej, där vi skulle backa in mellan koner som ett garage typ och sist men inte minst slalom som igår.
 
Jag måste säga att det ändå gick bättre än förväntat, slalomen kan jag nog sträcka mig till att säga att det faktiskt gick bra, när man till och med kan sitta och sjunga med för fullt medan man rattar så går det åt rät håll i alla fall.
 
| | Kommentera |

Suck

Vilket skitväder det har varit idag, jag tycker inte om snö. Inte den här tiden på året när det är den här temperaturen i alla fall, det blir bara blött och jävligt.
 
Som inte det vore nog blev det typ isbana inne i körgårn efter ett par turer gnuggandes med lastbilarna fram och tillbaka på samma väg. Men men, så kan det gå. Idag körde vi slalom med fem koner och det gick faktiskt hyffsat, första gången fick jag ta om lite vid nån kon, men resterande gånger snirklade jag mig igenom.
 
På vägen hem fick jag ännu en gång chans att bli förbannad över hur jävla dåligt dom röjer vägarna inne i stan, det var ju fan tvättbräda hela vägen till mariehem och på det så var inte parkeringen skottad så jag fick försöka parkera i typ en decimeter sursnö. Nä fy säger jag bara, dessutom har min ena visdomstand bestämt sig för att den ska komma upp lite till just nu. Bad juju.
 
Men vi have to stay positive, imorgon är det torsdag, det betyder dag till kvart i sex istället för åtta och sen helg på det. Eller ja på fredag blir det teoriläsning och grejer men det ska inte ta allför lång tid.
 
| | Kommentera |

Kon-arbete

Puh, tänk att det kan vara så koncentrationskrävande att köra omkring bland koner.
 
Idag har vi nämligen sysslat med det på eftermiddagens körning, först körde vi bara runt lite, men efter middagen fick vi träna på sidoförflyttning genom att köra genom fyra koner och sen fyra koner till som var förskjutna åt sidan.
 
Det gick faktiskt relativt bra även om det var svårt, första gången tippade jag en kon i den andra passagen, andra gången var jag nära men med lite direktiv löste jag det och resterande gånger så kom jag igenom själv utan att ta med mig nån kon alls.
 
Ibland ska man ju ha flyt också.
 
Nä dags att sova så man ork med nått imorgon med.
 
| | Kommentera |
Upp