Här har vi det bra

Det går ingen nöd på oss här, vi har ledigt, hyffsat väder och framförallt lugnt och skönt.
 
Idag har jag förutom att varit ute på promenader med hundarna hunnit med att ta en svängom med dammsugaren. Känner mig faktiskt riktigt duktig om jag ska vara ärlig.
 
Igår började vi med datatesterna för ykb på skolan, de måste vi nämligen ha klarat innan dom rapporterar in till trafikverket så vi kan göra det riktiga provet. Det var inte tvärenkelt och även om man kände att man borde kunna mycket så är det mycket som har trillat bort.
 
Men det är ju bara att ta fram alla grejor och sätta sig och läsa på igen det, det är inge mer med det.
 
 
| | Kommentera |

Kaos

Hahaha ja jävlar du, igår var en spännande dag. Jag ska nämligen ha hand om några hundar i veckan, eller ja det är inte bara några utan närmare bestämt 8 stycken så istället för att ta hundarna till mig har jag tagit mig till hundarnas hus istället.
 
Igår när jag kom för första gången var det ett gäng vääldigt glada vilddjur som helst ville vara både tre och fyra stycken i mitt knä samtidigt. Jag kan säga såhär att det var lite för många kilon som trampade omkring på mig lite nu och då :P
 
Idag gick det lite lugnare till och även om det blev lite tidigt för min smak imorse så var allting klart när jag skulle åka vid sjutiden.
 
Ananrs har vi haft en ganska lugn dag på skolan, eller lugn och lugn vi har kört hjullastare och då är ju ingenting lugnt för man kan räkna med att bli förbannad både en och två gånger. Första halvan av dagen fick vi se lite tekniker för att ta sig baklänges och i sidled med hjälp av skopan och det var faktiskt ganska roligt, väldigt enkelt också hehe. Sen körde jag materialhanteringsarmen och ja what to say, den är nästan klar iaf bara en övning klar men det gör vi på tisdagen.
 
Nu sitter jag ute på den fina altanen, jag blir knottmat men det skiter jag i för har man möjlighet att för en gång skull kunna sitta ute när man vill då ser man till att göra det också.
 
Fast det är nog dags att kapitulera snart känner jag, om ett annat så måste jag göra iordning lite mat till imorgon och sådär.
 
 
| | Kommentera |

puush play

Finally så har jag gjort klart den där förbannade helikopterplattan och det satt då långt inne. Eller ja det blev inte som jag ville så jag är inte nöjd men det blev ju klart i alla fall.
 
Sen att jag höll på att smälta i traktorn som inte verkade ha nån fungerande ac gjorde ju inte saken bättre men jag lyckades ju lasta av ett släp också, men det var på gränsen där alltså.
 
Jaja nu ska man väl inte klaga på att det är varmt, vi gillar ju värme bara inte när vi måste sitta inne i en traktor som inte fungerar helt perfekt.
 
 
| | Kommentera |
Upp