Det gäller att prioritera

Organiserat kaos, är det inte det man brukar kalla det. Tror att det är det i mitt rum just nu. Jag började att städa, eller ja jag har ju som försökt att ta mig igenom de rummen som har blivit belamrade med alla saker från umeå, men lagom till idag började de grejerna sina och det var således dags för mig att ta tag i mitt eget rum.
 
Man är ju inte den som är heldum så jag bestämde mig för att prioritera lite, först drog jag omkring på lite möbler och sen började jag göra iordning mina ramar, byta lite bilder och arrangera dom på ett bra sätt. Efter det var klart kunde jag börja med det riktiga jobbet, med andra ord vräka ut alla grejer på golvet och se efter vad som egentligen ska vara kvar eller inte. Men det blir nog jävligt bra tillslut, om jag bara hittar mig en väg till sängen ikväll så ska jag nog lösa det hela tids nog också.
 
Nä nu är det dags att ta sig tillbaka till tårtgörandet, det blir fabolus som vanligt!
 
 
| | Kommentera |

Man kan ju bli tokig

Var man inte tokig innan så lär man väl bli det snart skulle jag tro. Gårdagen bjöd på plusgrader och regn och nu är det typ stormvindar och blåis överallt. Så fruktansvärt roligt. Svar nej. Nu är det dags för snö faktiskt.
 
Métisse har fått vila idag, igår var vi ute och tränade i halsring bara. Mm. Inte så mycket mer att rapportera om det faktiskt.
 
Snart är det dags för advent så jag har börjat med städningen nu. Idag var det min garderob som har varit lite all over the place, literally, tog som exempel in den sista påsen med kläder från garaget i eftermiddags. Nu är den ihopsamlad på ett ställe. Kan ju vara bra så man slipper kuta runt hela huset när man behöver något.
 
Jodu. Kanske skulle man gått i ide tills isen har smält eller åtminstone förvandlats till snö. Sounds like a plan faktiskt.
 
 
| | Kommentera |

Changes

Ny vecka, advent is coming in snart också. Sjukt. Men så ärne.
 
Igår bytte vi fönster här uppe och jävlar i helvetet vilken kluns till fönster det var. Ett under att pappa och jag överlevde så pass att vi fick det upp för trappen. Men är man tjurig så är man, vi gatt ju ha det på övervåningen så det var ju inte så mycket mer än att bara ta i, jag fick ju gå först så jag ska väl inte klaga.
 
Idag har jag jobbat Métisse från marken, inget avancerat alls, travade omkring lite och så övade vi på öppna och sluta. Sen fick hon lite skönhetsvård, tvättade upp hennes svans så nu luktar den gött, förhoppningsvis i ett par dagar till i alla fall.
 
Shamir den krutgubben fick följa med på dagens uteritt. Travade en bit, skrittade upp asfalten och så fick han galoppera uppför backen och jädrar vad det gick undan. Tror att han tyckte det var rätt skönt att springa av sig lite.
 
 
| | Kommentera |
Upp