Packa Packa Packa

Herreminget. Idag har vi inte gjort annat än att packa tror jag.
 
Jag tycker inte att jag har så mycket grejer som jag tänkte ta med mig, men ändå var det ett väldans springande fram och tillbaka från lastbilen. Det blir nog kanon till slut, men att man aldrig lär sig att det här med att flytta aldrig är så praktiskt roligt som att man tänker att det ska vara.
 
När man just ska flytta då tänker man bara att det ska bli så roligt och man planerar och funderar på möbler och saker hit och dit. När man väl står där och ska vika ihop sin femtielfte flyttkartong som bara bråkar, eller när det är dags att bära ut allting som man har packat ner, ja då är det inte lika roligt längre. Sen vet man ju att det man bär ut ska man ju också bära in..
 
Men då är det tur att man inte är själv utan har snälla familjemedlemmar som ställer upp och hjälper till!
 
Métisse fick fina fötter idag också, drog en rövare och tog av henne bakskorna, hoppas på att dom håller sig fina och att hon inte blir öm, hon har ju faktiskt gått länge barfota så jag tänker att hon borde klara sig bara bra, helt skulle jag ju vilja ha henne barfota runt om men det får vi se hur det blir längre fram, det beror ju lite på underlag på ridvägar och sånt där också. Den som lever får se helt enkelt. Tvättade hennes svans en liten snabbis ikväll, den blev ju lite mindre gulaktig i alla fall, dock skulle hela hon behöva en rejäl dusch men det tar vi till sommaren när det är varmt och hon inte har så mycket päls kvar.
 
 
 
| | Kommentera |

Långledigt

Långledigt = hemmaplan
Sötmetspö!
| | Kommentera |

Underbart väder ute idag!

Vilken härlig vårdag vi har! Solen skiner och det bara droppar från alla tak, just nu sitter jag utanför mitt fönster och njuter av att de härliga solstrålarna.
 
Imorse var jag in till Junosuando och skrubbade lite i Métisse nya box. Tog det grövsta och när jag åkte därifrån luktade det citron i hela stallet för jag hade såpa med citrondoft, det vart som lite vårfeeling på det hela. Försökte att inte blöta ner alltför mycket så jag tänker att golvet borde ha hunnit torka upp tills imorgoneftermiddag så då ska jag ta och fylla upp den med spån så den är helt klar tills på fredag när vi åker upp igen. Det kommer bli kanoners!
 
Passade också på att ta med lite saker härifrån och lämna i lägenheten, tar med en del imorgon också men nu kan man ju säga att jag officiellt har flyttat in, bra grejer!

 
 
| | Kommentera |
Upp