Fasoner

Det är lite roligt ändå med sånahär grejer man lägger sig till med, egentligen för ingen anledning alls. Kom och tänka på det nu när jag satt och åt frukost idag.
 
Hade nämligen ett par stycken pannkakor som jag stekte för nån dag sen som jag tänkte att jag skulle äta upp. Som "pålägg" hade jag banan som jag skivade och la på men fastän alla pannkakor låg liksom på en tallrik helt redo att bara slaska på bananen så vände jag varenda pannkaka innan jag la på pålägget.
 
Det bara är så att sylten eller vad man nu ska ha på pannkakan ska vara på den andra sidan på pannkakan, med andra ord den som gräddas som nummer två, efter man har vänt. På något vis verkar det vara ett reflexmässigt beteende. Men det är väl i och för sig som vilken sida man har lärt sig att man vill smöra sina mackor på, eller som att man lagar till viss mat på ett visst sätt för att man har gjort så hemma. 
 
På tal om att laga mat så ska jag försöka göra lite sånt idag, har en fläskfile som jag ska slänga in i ugnen, tur att den sköter sig själv där. Men först ska jag faktiskt ta mig en promenad i det strålande fina vädret, det är ju dumt att slösa på soltimmar!
 
 
| | Kommentera |

In Gellivare

Lite långledigt har ju aldrig suttit fel! Jag passade på att sova ett par timmar när jag klev av mitt nattpass på fredagsmorgonen och sen satte jag mig i bilen och brummade iväg mot Gällivare. Låt oss säga som så att med facit i hand skulle jag kanske ha sovit ett par timmar till innan, men efter en liten detour så kom jag ju fram till destinationen.
 
Sen vart det en shoppingtur på dollar, skaffade mig lite bra grejer och sådär. Sen tog vi oss hemöver och hade lite filmkväll med gofika.
 
Men i alla fall, fick ett bra telefonsamtal på fredagmorgonen så jag var rätt nöjd ändå. Snart har jag dessutom ledigvecka och då bär det iväg hemåt igen, den här gången med tåg. Spännande värre.
 
Så fick jag ju inviga min jacka också.
 
 
 
 
| | Kommentera |

New in

imorse eller ja okej i eftermiddags när jag klev upp vill säga satt jag och tänkte att jag skulle vilja ha min jacka. fick nämligen ett sms att den. var påväg och kanske skulle landa i brevlådan direkt. efter många minuter av gruvning gick jag ner och kollade och jädrar låg inte ett paket där! nu äger jag lätt Pajalas mest rosa jacka och så matchar dom ju mina skor, hur bra på en skala?!
.
| | Kommentera |
Upp