Carry you home!

Däckbytardag idag, och som vi bytte däck. Det var tjuriga fälgkors, bökiga domkrafter, inbuntade däck och brist på rätt verktyg. Men riktiga kvinnor reder sig själv med hjälp av skruvmejslar, tänger, pallar, plankbitar och en hel del jädraranamma så fick Vickan sommarsulor på sin räcervolvo. Det tog väl inte mer än 3 minuter innan vi låg på asfalten (av olika anledningar) och skrattade så att tårarna rann, alla som såg oss trodde nog att vi var lite knäppa, men sånt kan man bjuda på.
 
Tog ut Métisse en sväng barbacka ikväll innan vi tog in och det blåste som bara den och det tillsammans med en grå med massa spring i benen var ju inte den bästa kombinationen. Det var plast som inte hade varit där förut och det fladdrade i vinden och det var diverse annat som var jätteläskigt så koncentrationen var på minus 5. Efter mycket om och men så lyckades jag ändå få igenom nått slags arbete innan jag gick in men det var inte mer än så. Jaja, nya tag nästa dag.
 
 
| | Kommentera |

Min lilla ponny

Näst sista maj idag. Vet inte riktigt om jag är beredd att hålla med om att det har gått så mycket tid av det här året redan.. Men man får väl tro på kalendern som sitter på väggen antar jag.
 
Jag har ju haft finbesök i några dagar, typ två, så vi har hunnit med lite av varje. Nu drog allt sällskap till Gällivare så helt plötsligt blev det väldigt lugnt och tyst här.
 
Igår fotade vi Métisse lite i sitt träns som jag köpte i Happis men ännu inte hunnit dokumentera på bild, det blev fina bilder med lite kvällssol, dock har mitt nät blivit lite segt för jag har slut trafik, men jag ska försöka kämpa upp en bild på den fina damen.
 
Imorse vaknade jag lite väl tvärt av att min draperistång ramlade ner. Det hade inte varit så farligt egentligen för den föll som bara rakt ner, men såklart hade jag ju en vattenkanna på byrån bakom som drogs med i fallet och liksom vattnade mina fötter i ganska kallt vatten. Just där och då i mitt nyvakna tillstånd satte jag mig upp, ställde upp vattenkannan, drog upp fötterna ur pölen och fortsatte sova en stund till, men ja. Vad ska man säga.. Som att inte det var nog så hade jag vaknat tidigare av att jag hade sopat ner en ram på mitt nattduksbord. Men allt var ju helt så jag ska väl ändå vara nöjd.
 
 
| | Kommentera |

Snabbaste hembesöket ever

Tala om att åka hem på en snabbvisist. I måndags så jobbade jag, burnade till Gällivare och sen slängde jag mig på tåget och var hemma i Övik igen på tisdagmorgon. Sen gjorde jag lite ärenden i the big city på tisdageftermiddag och nu idag onsdag satte vi oss i bilen och drog iväg uppöver.
 
Det gick så fint så, vädret blev bara bättre och bättre ju längre upp i landet vi kom också. Sen hann vi med en shoppingtur på Hööks i luleå också så jag kostade på mig lite nya grejer till Métisse också. Nu jädrar ska det tömköras tills vi har en vältrimmad häst!
 
Annars har jag då ledigvecka och nu så har jag ju finbesök i dagarna fyra, fint snus!
 
 
| | Kommentera |
Upp