Vandring till trollsjön

Igår fick jag ett spontant infall till att åka iväg och vandra lite. Så jag satte mig i min räzermazda och brummade iväg bort mot Abisko. 
 
I princip hela vägen efter att du har passerat Kiruna är otroligt vacker, så det räcker nästan med att bara åka dom tolv milen till riksgränsen för att man ska vara nöjd, men jag stannade till vid Silverfallet och njöt utav detvackra silverfallet och lapporten också innan jag fortsatte mot mitt mål - Trollsjön. 
 
Vädret var ju optimalt, kanske lite väl varmt att gå men hellre strålande sol än regn. Från E-10an var det 6 km upp och även om det var hyffsat brant för en utan kondition och med träningsvärk efter en flytt så var det ändå inga större svårigheter att ta sig hela vägen upp. Dock var den största delen av sjön fortfarande istäckt, men utsikten längs hela vägen var fantastisk så det gjorde faktiskt inte sådär jättemycket. Återkommer gärna en annan gång lite senare på säsongen för att verkligen få hela upplevelsen av själva sjön! 
 
 
| | En kommentar |

Would you stay with me

Jahadu. Midsummer 2016. Cold hard facts, nu blir det vinter igen. That's life så idag väljer vi att fokusera på det positiva. Här har det knapt hunnit vara sommar så har man lite röta så kanske det kommer lite sånt med innan det börjar snöa igen. 
 
Jag har varit och gästspelat lite på min ledighet och gårdagen som slutade med att jag var bitter och inåtvänd på grund av att jag hade tapppat lite kort någonstans mest troligt i leran utanför min truck vände och blev en mycket bättre dag idag istället. På något vis så hade alla truckar lyckats att inte köra på mitt kort under natten och en kollega hade hittat det ute i gruset. Hur tur kan man ha? #köpentriss
 
Nöjd å på jävligt bra humör drog jag och Vickani en repa till Giron för att flytta in lite grejer i hennes nya lägenhet, en jättemysig liten vindsvåning med förmodligen massa spöken och en sjujävla massa branta smala trappor. Man blir liksom vältränad bara av att gå upp och ner till gården en gång om dagen. 
 
Nu tänker jag checka ut för dagen. Det får fan räcka såhär för nu #ledigt
 
 
| | Kommentera |
Upp