Hypnotic

Nu är det dags att börja borsta tänderna noggrannare så man kan gå till tandläkaren med gott samvete och förhoppningsvis hela tänder.. Är det inte lite konstigt att man börjar tänka så här så fort man får en tandläkartid?

Idag tog jag och Pirjo en tur på ridbanan, han jobbade på riktigt bra. Han gör både öppnor och slutor utan något problem, även om dom går långsamt så gör han på rätt sätt och nu behöver man inte driva honom i varje steg så det är ju postivt. Han fixade faktiskt några steg i trav också i sitt sämre varv så det går åt rätt håll. En grej vi ska träna på är att galoppera olika figurer och vägar utan att byta galopp, han tror nämligen att så fort man rider upp på medellinjen eller gör en volt så ska man byta galopp efter ett varv, vilket gör att han bryter av till trav.

Bettan blir piggare och piggare, om några dagar kan hon nog gå tillbaka till den stora hagen, nu är hon lite ledsen och pratar så fort man kommer.

Jag känner att jag har varit lite off med mina bra väderprognoser och jag saknar dom faktiskt lite så här kommer en för idag. Det började lite bra med strålande sol och töväder som tusan, men nu är det grått och trist med måttlig vindbris.

Det är sånt man får ta när det är vår

Allmänt | | Kommentera |
Upp