Efter sol kommer regn

Varannantimmes väder ute idag. Sol, sen regn, sen sol, sen regn. Det störde mina planer som var att klippa gräset, det ser ut som en djungel så det hade behövts. Dock fick jag inte ens igång skrället när jag försökte göra ett ryck så jag skiter faktiskt i det och tar och gör något annat. Har ju ändå spenderat hela dagen med att städa undan, tvätta och handla. 
 
Svippson är i slutet av sitt löp nu. Hon vill helst sova, inte äta förtuom goa grejer som inte är hennes mat alternativt äta all mat på kvällen och sen bli överaktiv och proppmätt. Men så kan det vara. I helgen fick hon göra premiär på ett b & b och det gjorde hon galant. Sprang runt och sprätte i alla mattor och var allmänt galen för att sedan sova som en liten sten.
 
På söndag är det utsällningsdags. I cross my fingers för sol, annars kommer Svea inte vilja vara med. Nåväl. Den som lever får se, vi tränar vidare på att stå på bord och känna sig bekväm. Än har vi en bit kvar men jag lägger in allt jag har denna vecka och ser om köttbullar ståendes på bord kanske kan hjälpa lite på traven. 
 
 
| | Kommentera |
Upp