Renaultiserad

Tala om att bli hjärntvättad av reklam, prova då att se på en kanal som förvisso inte har så långt reklamavbrott, men där varje avbrott innehåller exakt samma reklamsnuttar. Ikväll har vi fått våran beskärda del av Nissan note, 3 s supersnabba bredband och Renault Mégane och Clio. Kul att veta, aj know. 
 
Annars då. Spacklingen går framåt. Imorgon ska jag ta det hela till nästa level och kanske till och med börja att måla lite. Extreme makeover, pannrums edition oh yeah.
 
Gårdagens Métisseträning tänkte jag skulle bli ett lugnt pass med lite longering över bommar, men jag hann inte mer än värma upp och be henne börja trava innan hon brände iväg i hopp och studs med liten häst och nånstans där kände jag att det var ett bra tillfälle att hämta kameran och släppa lös vilden så jag kunde passa på att fota lite.
 
Tror att den lilla tanten tyckte det var ganska najs med ett icklerigt underlag för jädrar som hon flög, det var mer häst i luften än på marken. När hon hade busat av sig tog vi tag i lite galoppbommar innan vi skrittade av och avslutade.
 
Idag fick vi vara turledare på uteritten med en hög ridskolebarn. Métisse skötte sig ypperligt, hon gick på i lagom maklig takt, fastän det var en snespringande frustande Fernando bakom mest hela tiden, när vi travade var det lagom jogg tempo och när vi gatt stanna för några hästar fick lite krupp stod hon mycket tålmodigt och väntade och när det i samma veva kom en lastbil tog vi ansvaret att stå längst ut mot vägen och istället ha cräjzy horsesarna i diket och det gick finemang. Inte ens när vi fick en supersnabb häst framför oss brydde hon sig om att försöka gå ikapp utan hon fortsatte bara i sin egen takt, muy bien.
 
 
...?
| |
Upp