Everybody on the floor, I'm in da house

Jaha. Vi börjar väl med en liten resumé på dagen, har inte gjort speciellt mycket. Det har varit svinkallt ute värsta snålblåsten nära på att man frysit ihjäl på kuppen. Var ute lite imorse med hunden men har under senare tiden på dagen mest sprungit ut och in mellan husen.

Jag har upptäckt en svårdiagnostiserad tååkomma på min fot. Man kan säga att det är i tåleden på vänster pektå, den är lite blå och så gör det ont om man typ trycker på det. Väldigt konstigt.. Det försvinner nog på ett tag skulle jag tro, får vi hoppas.

Igår var en sådan lyckad dag alltså, grymt lyckad om jag får säga det själv. Det var som att allting bara föll på plats, jag är nog inne i ett stim tror jag. Först värsta gomiddagen sedan hockey, very bra match, ja nä jag vet inte vad jag ska säga, så bra helt enkelt.

Nu har jag suttit och gjort iordning förslag på en logga till företaget och så har jag även varit så duktig så att jag betalt in registreringsavgiften.

Nä jag vet inte vad jag ska säga, den här dagen har också varit väldigt bra. Smidit planer och allting så det är bara att sätta igång, sm-guldet här kommer vi!

Jag har som inget mer att tillägga, förutom dagens låt. Här kommer den


Alone - Celine Dion
I hear the ticking of the clock
I'm lying here, the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone

And the night goes by so very slow
Oh, I hope that it won't end though...alone

Til now, I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone?

You don't know how long I have wanted to touch your lips and hold you tight
No
You dont know how long i have waited, and i was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone

Ahhhhhh

Til now, I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone?
How do I get you alone?

How do I get you alone?
How do I get you alone?
Alone
Alone

Allmänt | | En kommentar |

I found a way

Igår var jag så upptagen att jag inte hann med att skriva något här. Eller nått liknande. Hela förmiddagen var jag ute med hunden och efter lunch så bakde jag en sockerkaka med syster och så gick jag ut och red Bestis en kort stund. Eftersom snön fortfarande ligger kvar, var det lite hårt på ridbanan vilket gjorde att det inte blev så mycket mer än bara skritta runt. Sen så tog vi bilen och åkte och hälsade på hundvalparna. Snacka om sötisar. Vi fick ta ut dem i deras rasthage och dom är bara hur söta som helst, flög omkring som små tok och åt på allting speciellt skor. Jag har sagt det men säger det igen.. Så söta :)

Idag har jag varit ute och gått runt byn med hunden, råkade ha stallskorna på mig så efter halva vägen var jag less och ville helst inte gå något mer men jag var likt förbannat tvungen att ta mig hem så det var bara att fortsätta. Sedan snmugglade jag in katten till systers säng och där trivdes hon utmärkt. Tror hon ligger där nu för jag gav henne mat alldeles nyss. När syster nummer två kom hit har jag suttit och tittat på alla kort på de söta puppysarna från igår och hjälpt syster ett med sin rapport. Nu surfar jag runt lite innan det är hockey, fick just veta att katten ligger på tredje systers säng. Tror hon har bestämt sig för att det är vinter nu och dags att flytta in från sadelkammaren.

Nä nu är det snart hockey igen, eller ja om några timmar men uppladdningen börjar nu så det enda jag har att tillägga är dagens låt.

Over and out

Found a way - Drake Bell

I never thought that it'd be so simple but I found a way, I found a way I always thought that it'd be too crazy but I found a way, I found a way  If you open up your mind See what's inside It's gonna take some time, to realize But if you look inside, I'm sure you'll find Over your shoulder you know that, I told you I'll always be pickin' you up when you're down So just turn around  Now that I know that anything's possible I found a way, I found a way No one can break what is so unbreakable I found a way, I found a way  If you open up your mind See what's inside It's gonna take some time, to realize But if you look inside, I'm sure you'll find Over your shoulder you know that I told you I'll always be pickin' you up when you're down So just turn around  No one cares What you give You know you gotta live like you wanna live When it's time To be free You know you gotta be what you wanna be If you open up your mind See what's inside It's gonna take some time, to realize But if you look inside, I'm sure you'll find Over your shoulder you know that I told you I'll always be pickin' you up when you're down So just turn around
Allmänt | | Kommentera |

Halleluja!

Det blir en god natts sömn ikväll då. Totally utklassning kallar jag det. Krizan första nolla för säsongen och total dominans av norrmännen.

Jag har inget mer att säga, det finns inte ord. Modo äger, alla dagar.

Zuccarello Zuccarello
Allmänt | | Kommentera |
Upp