in the ghetto

Idag har det varit fotografering för hela slanten. Började vid typ halv ett tiden och höll sedan på till tre någon gång med en kort minipaus i mitten. 

Efter att jag hade fotat klart allting tog jag ut Shamirusen. Han var superbusig och ville bara trava hela tiden och när han väl fick det ville han bara galoppera och när han fick det så ville han bara bocka. Ja han kunde då inte bestämma sig. När jag ridit i typ en halvtimme fick jag nog och släppte lös honom så att han skulle få springa av sig och som han sprang. Han vägrade nästan stanna utan sprang bara runt runt hela tiden.

Nu är det snart hockey, säsongens sista match. Pewewe. Vi får se till att vinna ikväll nu så att vi slutar på ett bra sätt och så vinner vi guld nästa år istället!

Modo 'til the end!
Allmänt | | Kommentera |

Sportlov!

Yey, nu är det äntligen sportlov, inte en dag för tidigt.

Idag hade vi sådan tur att vi inte hade någon svenska då Annakarin var sjuk eller något så då flyttade vi fram våran projekt och företagande så vi fick sluta klockan två.

Annars har jag gjort klart mitt schablontryck på bilden, den blev very cute en liten dino.

Igår kväll fick jag väldigt fint sällskap av lilla Linn och vi hade så trevligt och såg på psych och käkade budapeststudde och tacos :) mumma. Jag fick även en very cute tillbringare i form av en ko. Jag har faktiskt en bild tro det eller ej :P

Haha har roat mig med att göra massa quiz på facebook, jag testade vilket svärord jag var och vad blev resultatet?
*trumvirvel*
Shit
med motiveringen: Not alot goes on, and you're quite quiet and get on with what you do, but you have your days where you could just go mental at someone

Ja det passade väl ganska bra på mig tycker jag. Jag känner mig lite som shit. Fast jag använder inte direkt shit som en svordom.. Jag är nog mer jävlar-typen. hehe.

Allmänt | | Kommentera |

Då var man gammal

Eller åtminstone lite äldre.. :P

Igår var vi på västanåmarka och red. Först löslongerade vi en och en, jag hade Hakke, och det gick bra. Han ville bara ta sig ut genom grinden x antal gånger men han lyckades inte någon gång. som tur var. När alla var klar tog vi en fika och såg på en kort filmsnutt om tömkörning. När vi hade sett klart det gick vi ut i det vackra vädret och gjorde iordning hästarna och tog ut dem en stund för att rida.

Vi tränade på nedsittning och lättridning i trav. Nedsittning var väl inte direkt sådär jättesvårt om jag säger så.. Int lättridningen heller för den delen men det var roligt att rida. På slutet fick vi även galoppera och det gick jättebra. Hakke smet också ut från boxen, när jag hade löslongerat tog jag in honom i boxen och stängde och gick iväg för att hänga bort grejorna och när jag kom ut från sadelkammaren stod han i dörren. Haha den lilla busen vet hur man öppnar sin boxdörr det var därför det var ett balsnöre där när jag öppnade direkt jag kom dit, det hade jag bara inte reflekterat över.. :P

Ikväll blir det hockey :) Yey äntligen,. Och så ska Linn komma och hälsa på en sväng ikväll så ska vi käka budapestbakelse som jag har köpt  mumma :)

Nu har jag lektion fast den är slut, men jag passar på att använda datorn ett litet tag..

Have a great day!
PO
Allmänt | | Kommentera |
Upp