Lägesrapport #2

Japp nu är det slut på dagens arbete och dags för lite hockey.

Jag har hunnit med ganska mycket idag. Men inte allt som jag velat men det får jag ta igen imorgon.

Jag har nu med stor hjälp av broder, han har nog gjort det mesta jag har mest tittat på, kapat ut alla träbitar, även till staketet. och har borrat alla hål i skorna.

Har även hunnit rida både Bestis och Mirus idag, bra gjort tycker jag faktiskt.

Imorgon blir det mycket att göra. Först och främst ska jag mocka och fixa stallet, sedan ska jag ta in hästarna och ge dem mat och borsta så att vi kan rida in dem på byn eftersom vi ska på skyltsöndag. Sedan blir det bara jobba av. Fixa allt med grejorna så att det är klart. Ska även fixa broschyrerna så att det är klart.

Har sett på globen horse show. Det är ju bara hur kul som helst att se på matinén och maskeradhoppningen. Men det bästa var ju ändå att se skillnaden på westernhästarna och de fjolliga dressyr och hopphästarna. Tema USA var det så det var mycket vilda västern.

Nu ska jag lyssna på hockeyn.

Over and out
Allmänt | | Kommentera |

Lägesrapport #1

Nu är det dags för den första lägesrapporten.

Imorse mockade jag stallet efter tre renliga hästar och en gris. Medan jag mockade fixade father and broder träbitarna. Så när jag var klar så började vi kapa ut dem. Nu är alla delar utkapade och ska bara slipas och sedan betsas och lackas.

Nu ska vi ut och borra hålen i skorna. Tur att jag har min broder som kan hjälpa mig, det är han som är chifen kan man säga.

Eftersom veckan inte är slut än så kan jag bjuda på veckans ord igen.

Sundsvall norrlands huvudstad... Seriöst. Det är ju vi som har slottet.
Allmänt | | 2 kommentarer |

Seriöst

Det är veckans ord. Seriöst alltså. Jag har kännt hela denna vecka att jag använt det väldigt mycket. Och det kan faktiskt vara ganska bra ord om man till exempel vill fråga någon om dom verkligen menar allvar. Då kan man bara säga, seriöst? Istället för att säga menar du verkligen det.. Man sparar verkligen ord. Helt seriöst.

Jag såg två rådjur utanför lägenhetsfönstret igår. Seriöst alltså. Dom sprang ner för slänten och sedan upp igen. Jag trodde knappt mina ögon, men det är sant.

Idag har hela dagen spenderats i Nordvik, nån föreläsning om Naturalbalance skoning. Faktiskt rätt intressant. När jag sedan anlände tillbaka i city köpte jag in allt jag behövde för att kunna fixa våra produkter till mässan på arken på fredag. Så se till att komma dit och titta på våra produkter :)

Igår var det ridning på schemat. Det var.. hum. intressant. Vi tog äntligen tag i allt som har med företaget att göra så nu har vi åtimonstone allt planerat inför mässan. Förhoppningsvis går allt i lås också.

Nä nu måste jag iväg och göra något drastiskt jag har mycket att göra i helgen, vi får väl se om jag hinner hälften.

Btw jag tycker ni alla ska ställa er en sista fråga inför kvällen...

Seriöst?

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp