Övningskörning

Nu har jag varit ute på en liten tur och kört bil. Det gick väl hyffsat, eller ja ganska bra får man väl säga. Det blir nog kanske lite lättare när man är hemma lite fler dagar än typ två.

Sen har jag varit ute en stund med Métisse, bara en liten kort sväng. Vi gick mest lite hit och dit och framförallt bort från Molly. Vi tog som större och större svängar, runt huset och så iväg lite så att hon kan fokusera på mig. Hon var så duktig så. Hon var bara lite tveksam när jag gick bort från huset, så länge vi gick runt huset följde hon mig så snällt så snällt.

Imorgon ska schemat bli hårdare, då ska vi ut på en halvtimmes promenad, lilla tjockisen måste banta lite så vi måste köra igång med lite konditionsträning.

Nu blir det snart sängen

Peace out!

Allmänt | | Kommentera |

Ren hund

Idag är det lika underbart väder som igår. Hur bra känns inte det på en skala?

Imorse fick Ginzan sig en dust med vattenslangen. Hon var så skitig att det var dags för en dusch och när det är sådant här väder torkar hon på nolltid. Ett tag tror jag faktiskt hon tyckte det var skönt. När jag hade schamponerat in henne skakade hon självklart på sig, men jag blev inte så blöt, och hon blev hur söt som helst. Det såg ut som hon hade spikes. Nu är hon jättesöt och jättefluffig, det varar väl i en dag ungefär..

Sedan tog jag upp Bettan och tvättade hennes  svans och bakben. Hon tyckte inte det var lika skönt emn det glömde hon när hon fick gå å äta på gräsmattan.

Jag funderade ett tag på att ta tag i tvätten av Mirusen när det ändå är varmt men det orkar jag inte just nu. Vi får väl se vad som händerm dagen är ju lång.

Nu blir det lite elitlopp här på tv:n.

Peace out
Allmänt | | Kommentera |

30/5 Métisseträning

Jaha så var ännu ett träningspass avklarat.

Idag tog syster Molly och jag tog Métisse och gick en liten sväng efter vägen. Métisse var så duktig så och då blev det mer som att hon gick med mig istället för att gå med Molly vilket är bra. Som avslutning gick vi lite från Molly, det gick lite tyngre men bra det med.

Hon har även kollat på bilarna och först tyckte hon de var lite läskiga men när hon gick fram och nosade på den blev de inte farliga alls. Hon har oxå spanat in högtryckstvätten när den var igång, dock på avstånd men det var inte heller farligt.

Sedan fick hon gå in och stå uppbunden och bli borstad och kratsad hovarna på.

Jag tog även ut Shamir, men det blev bara en kort tur på typ 20 minuter barbacka för det var så varmt.

Nu har jag duschat så förhoppningsvis kan jag kamma mig imorgon när jag fått ut allt spray och sånt ur håret :P

Nä nu blire popcorn,

PO
Allmänt | | Kommentera |
Upp