Oh yeah

Konstigt väder ute idag tycker jag, varmt men ändå inte sol men ändå ljust. Mucho skumt.

Molly har varit nere på seminstationen idag och ultraljudat sig och det var minsann en liten miniMolly där inne, så nästa år blir det en liten bebis igen. Lite roligt att hon blev seminerad på samma datum som när hon väntade Métisse. Vi får väl se hur timeade dom blir, spännande.

En liten fundering, blir fötterna skitigare på sommaren eller blir tvålen sämre? Tror definitivt det är tvålen, kina-rat som en annan skulle ha sagt.

Asså, orka sova på sommaren. egentligen. Det känns bra onödigt, det är ljust och man känner sig aldrig trött. Så ovärt det. Har vi inte vinter länge nog för att vara vaken hela sommaren? Vilken tid man skulle få över.. Tror nog det blir en hit så småningom.

En annan tanke från ingenstans. Ibland bara hör man eller ser man något som får en att tänka på nått direkt. Som ibland när någon säger ett ord ploppar det upp en låt i min hjärna med det specifika ordet i. Eller när någon säger ett ord och man direkt kopplar det till en film/serie det är lite roligt. Men ännu roligare är det när någon annan i närheten också kopplar det till det man själv kopplar det till och man får värsta momenten och kan skratta i kör. Fast ska man vara helt ärlig så är det roligaste om dom runt omkring inte förstår vad man skrattar åt.

Nä nu har jag svamlat klart för idag. Men bara för att prove my point med ovanstående tänker jag lägga in ett litet fint slut på mina inlägg varje dag. Yeah i know, copycat, men jag kan inte låta bli.

So here it goes, quotes från greatiga filmer/serier/böcker/

And the first one is
*trumvirvel*
I thought I told you no.
But your eyes said yes.


Mollys bebis pappa Cartier rp 164
Tankar | | Kommentera |

stekisch

En myggjävel störde min sömn imorse så jag vaknade typ varannan timme ända tills halv fem då jag äntligen fick ihjäl den. Jag vet vad ni tänker, och jag försökkte döda den men det var en ninjamygga så den gömde sig jävligt bra. Jag trodde jag hade den några gånger men det visade sig att jag slagit mig själv i huvudet i onödan.

Efter några sådana misslyckade försök tänkte jag att jag skulle ligga och vänta in den och sen ta den när den i ett svagt ögonblick visade sig för mig, men det slutade också mindre bra, jag somnade, tills den kom och surrade i mitt öra en timme senare. Något less man kan bli. Men till slut så fick jag den och på morgonen när jag vaknade några timmar försent såg jag att jag minsann lämnat den som trofé bredvid kudden. Jaja, sånt är livet.

Det är way to varmt ute för att göra något så jag har suttit och kikat lite på bilder och tagit ut dom jag vill beställa. Inte det lättaste men jag har ett knep, titta bara på miniatyrerna ända tills ni bestämt er för bilden. Då måste man kolla så den är skarp och så, men det är faktiskt effektivt för då ser man bara en bråkdel av alla söta och får på så vis inte tom plånbok :P

Tankar | | Kommentera |

Länge sen sist

Ja jag vet inte vart jag ska börja ens, jag har gjort så mycket sen jag skrev sist men jag minns inte när det var så jag tar väl en snabb sammanfattning.

Igår var jag ute och red lite intervaller med Pirri, sen tog jag och tränade lite showmanship med Métisse, nu när hon har lite kontroll på sina ben håller vi på att toppa formen och träna bakdelsvändningar och speeda upp lite så vi ska äga ännu mera.

Sen drog Maria och jag bort till grannens lägda och hade lite midsommarfotning, Pirri sprang som en liten vilde upp över lägdan gång på gång och det var jäkligt halt kan jag säga, men bra blev det till slut.

Idag har det varit vagnstillverkning för hela slanten, så nu är Métisse nya vagn klar. Dock måste hon vänta tills hon är inkörd och det tar väl ett tag men nästa sommar kanske hon kan prova den. Tills vidare får någon annan använda den. Det enda som saknas är gula stolsöverdrag som jag ska fixa men det är ett senare projekt.

Métisse och jag var förresten ute och tränade idag med, det gick mucho greatas.

Nu blir det snart sängen och sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på.

För er som vill se den eminenta vagnen skickar jag er vidare hit då jag inte har tid eller ork att ladda upp alla snygga bilder igen.

Hästarna | | Kommentera |
Upp