Helgen i bilder

Inte mycket skrivit här. Så är det när allt går i ett. Ni får en recap av helgen i bilder istället. 
 
Vi har väntat tak.  Det tog sin lilla tid,  ganska mycket lite tid så att säga.  Men nu är det i princip klart. Bara plåten som saknas.  Innan vi tog tag i det var jag och Métisse ute på en runda i grusgropen, kollade läget på alla maskiner och what not. 
 
Det var det. Nu är det dags för en ny vecka. Tjoho.
 
 
| | Kommentera |

Ineffektiv effektiv helg

Fick finfrämmat i helgen syster aka hovslagare kom och kikade in nya kåken och passade på att slå på Métisse fyra nya skor. Innovativ skoning ute i fält blev det kan man säga. Men prinsessan fick nya fina fötter och verkade nöjd hon med. 
 
Jag fick ett par snygga örhängen och ett armband gjort i tagel dessutom. Mycket fina. 
 
Annars har helgen gått som de flesta helger i ett nafs, vi har ätit, surrat, kliat häst, promenerat häst och bara varit. Inte dåligt det heller. Nu återstår bara att skrapa ihop det sista och ladda om mot en ny vecka. Vi får väl se vad den har att erbjuda. Säger som jag sa imorse när jag diskade och var lätt irriterad, måndag är en dålig dag, och tisdagar med, först på onsdagar som veckan börjar ordna upp sig. 
 
Får nog öva lite på min positiva sida tills nästa vecka
 
 
 
| | Kommentera |

Snurrigt både hit och dit

I skrivande stund sitter jag på min altan, svettas och käkar en skål med glass. Innehållet äter jag, inte skålen om det var klumpigt formulerat.
 
Äckligt klibbigt varmt är det också. Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men är det någon sommar man ska göra det så är det i år. Över 30 grader idag med, nu får det räcka. 
 
Jag måste åka ut till stallet, men det får vänta nån timme till så kanske det har lättat en aningens. Men det blir nog ändå inte många knop gjort där idag, satsar på en promenad ner till sjön, kanske ett lättare blötafotendopp för den fyrbenta. 
 
På sävelyckan är det takläggning som är näst på tur. Det blir plåttak på kåki, om nu allt går som det ska vill säga. Det första som rök var gungställning och lekplatsraket, sen var det altanräcket som fick smaka på sågen och snart blir det tak. Det går framåt för vår lilla idyll. Före och efterbilder utlovas efter plåtläggning!
 
Men tills dess, silverprinsessan!
 
 
 
| | Kommentera |
Upp